La Ciutat

Vilanova amb dues gambades

A tots i cadascun dels més de seixanta-cinc mil vilanovins (i vilanovines -som gent correcte-) ens agrada menjar bé. La nostra tradició agrícola i pesquera, sumada al nostre caràcter Mediterrani, poble de vida al carrer, prop del mar, de festes populars i tradicions tan nostrades, ens han dut indefectiblement a estimar la gastronomia i el producte fresc com a fills propis -i pròdigs-.

Capital de la comarca del Garraf, a mig camí de Barcelona i Tarragona, gaudim de terres fèrtils, amb vinyes, camps i horts, enveja de la resta del territori; i d’un mar ric i verge que la nostra flota de pesquers, una de les més importants de Catalunya, s’encarrega de protegir i mimar per regalar-nos el producte més fresc del Mediterrani.

Ens estimem la nostra terra, la nostra ciutat, i ens agrada vestir-la de gala tot l’any per ensenyar-la orgullosos a tots els visitants. Una xarxa de comerç de barri de proximitat, el port esportiu, el passeig marítim i un sector serveis que es desviu perquè, tant locals com visitants, gaudim de Vilanova i la Geltrú de dalt a baix.

Un tast, un dinar de celebració, una nit romàntica, un dia de shopping o de platja, un festival de música, la fira de novembre, el museu del Ferrocarril, Carnaval o els Tres Tombs… qualsevol excusa és bona per descobrir Vilanova amb dues gambades.

.

Gamba’t Vilanova! T’esperem amb les gambes obertes.

La Gamba

gamba de vilanova la gamba vermella

Saps per què ens dóna tant de plaer menjar la Gamba de Vilanova? Aquí te la despullem sencera i t’expliquem els seus secrets més íntims. Els punts G de la gamba vermella.

Llegir més

Les Imatges

gamba de vilanova les imatges

Et mostrem tot el que està passant durant aquesta campanya per posar-te les dents una mica llargues.
Digues gambaaaaaaaa!

Llegir més

Visita les nostres xarxes socials

Google+