Concurs fotogràfic 2.Gamba

Els nostres comerços també fiquen la gamba

Descobreix perquè la Gamba de Vilanova és un orgull per a tota la ciutat. Troba la gamba amagada als comerços de la ciutat, fes-li una foto i comparteix-la a les xarxes socials. Tenim premis per als guanyadors que et faran posar més vermell que la nostra pròpia gamba. T’animes?

concurs fotogràfic gamba de vilanova xarxes socials

 

 

L’objectiu del concurs és que vilatans i turistes puguin participar, a través de les etiquetes #viucomerc i #gambadevilanova, d’una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar la ciutat arreu del país i fora de les nostres fronteres.

 

FAQs

 

Com hi participo?

És molt fàcil. Descobreix la imatge de la Gamba de Vilanova que trobaràs als aparadors dels comerços membres de Viu Comerç de Vilanova i la Geltrú, captura-la amb el teu dispositiu mòbil i puja-la a la xarxa, ja sigui a Instagram, Facebook, Twiiter o Google+.

Com les publico a cada xarxa social?

A Instagram, Twitter i Google+ les publiques utilitzant de forma conjunta els hashtags #gambadevilanova i #viucomerç

A Facebook, les has de publicar en el mur de la pàgina oficial de la Gamba de Vilanova (facebook.com/GambaDeVilanova)

Quines fotos puc publicar?

No és necessari publicar una imatge en especial. Només has de trobar la gamba a l’aparador del comerç, fer-li una foto i pujar-la a la xarxa.

Com s’escolliran els guanyadors?

Entre tots els participants que pugin les seves foto es sortejarà els tres guanyadors dels concurs (pimer, segon i tercer premi).

A més, hi haurà una menció especial a la foto més original, escollida pel jurat.

Quins són els premis?

Els premis consistiran en lots de productes de l’associació Viu Comerç, mentre que el premi a la menció especial consistirà en un dinar o sopar per a dues persones (primer plat, segon plat, postre, cafè, pa, vi, aigua o refresc).

Quins són els comerços on puc trobar la gamba amagada?

Tots els comerços participants en aquesta iniciativa els trobaràs a www.siguesviu.cat

 

 

Bases concurs fotogràfic xarxes socials “Gamba’t Vilanova, campanya de promoció de la Gamba de Vilanova”

Condicions

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a les xarxes socials de la campanya de la promoció de la Gamba de Vilanova (Instagram, Facebook, Twitter, Google+) incloent-hi de manera conjunta les dues etiquetes #viucomerc i #gambadevilanova. Les fotografies han de contenir el retrat de la Gamba de Vilanova que trobaran a qualsevol dels aparadors dels establiments associats a Viu Comerç (consulta’ls a www.siguesviu.cat).

El concurs comença el 25 d’octubre de 2014 a les 10.00h i finalitzarà el 8 de novembre de 2014 a les 23.59h.

Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de “Gamba de Vilanova” i “Viu Comerç”. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu INFO@GAMBADEVILANOVA.CAT enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

Les fotografies hauran d’estar fetes i publicades en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta i no implica obligació de compra a cap establiment.

 

Ús de les imatges

Les imatges publicades a les xarxes socials de la campanya amb les etiquetes conjuntes de #viucomerc i #gambadevilanova podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú o els membres de la Taula de Comerç i Turisme (Menja’t Vilanova, Gremi Hoteleria i Restauració, Estació Nàutica, Viu Comerç i ADEG) per a futures campanyes de promoció de la ciutat.

La publicació d’imatges a les xarxes socials de la campanya utilitzant de forma conjunta les etiquetes #viucomerc i #gambadevilanova significa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Ús de les dades

Pujar les fotografies a les xarxes socials de la campanya amb la incorporació de manera conjunta de les etiquetes #viucomerc i #gambadevilanova implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Jurat, veredicte i premis

El jurat realitzarà un sorteig entre tots els participants que determinarà qui són els guanyadors del primer, segon i tercer premi.

A més, el jurat votarà per la foto més original, que serà la guanyadora d’una menció especial.

Els premis consistiran en un xec regal per valor de 25€ per utilitzar en el comerços socis de Viu Comerç, mentre que el premi a la menció especial consistirà en un dinar o sopar per a dues persones (primer plat, segon plat, postre, cafè, pa, vi, aigua o refresc).

Publicant només una sola fotografia ja es participarà en el concurs i en el sorteig dels premis.

El jurat d’aquest concurs està format per membres de la junta organitzadora de “Gamba’t Vilanova campanya de promoció de la Gamba de Vilanova”.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el diumenge 9 de novembre de 2014, durant la celebració de la Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú.

La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 19 hores del dilluns 17 de novembre de 2014. En aquest cas, es seleccionarà per sorteig un nova fotografia guanyadora.

Els premis no es podran canviar per diners.

 

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram, Facebook, Twitter i Google+.

 

Visita les nostres xarxes socials

Google+