GambaPOP, cuina a la Plaça de la Vila

GambaPOP: sigues el millor xef per un dia

T’atreveixes amb la Gamba de Vilanova?

Quatre afortunats podran cuinar davant de tot el poble una recepta exclusiva amb Gamba de Vilanova que hem pensat especialment per a l’ocasió. Si acceptes el repte i vols participar al GambaPOP només has de retallar la butlleta que trobaràs al Diari de Vilanova el divendres 17 d’octubre. Per participar-hi és necessari retallar, omplir i entregar el cupó de participació al Diari de Vilanova (al carrer Sant Antoni, 2) fins al dimecres 22 d’octubre de 2014 a les 19h (horari de tancament de les oficines). El dijous 23 d’octubre de 2014 es realitzarà un sorteig entre tots els cupons rebuts. Els guanyadors tindran una de les 4 places per participar al concurs GambaPOP.

Descobreix què se sent al ser un xef famós per un dia. Participa al concurs Gamba Pop i podràs cuinar en plena Plaça de la Vila amb Gamba de Vilanova i productes i utensilis que et facilitarà l’organització.

Un jurat valorarà la teva destresa als fogons amb una recepta especial que et facilitarem per a l’ocasió.

Aconsegueix la teva butlleta per participar i aconseguir una de les places per al concurs al Diari de Vilanova.

Vine a participar al 1r GambaPOP, el concurs popular de cuina, obert al públic, amb jurat i premis. Només hi ha 4 places per cuinar!

Per entrar en el sorteig que dóna accés a una de les places, retalla la butlleta que trobaràs al Diari de Vilanova que sortirà publicat el divendres 17 d’octubre.

El dissabte 25 d’octubre estrenem la Campanya de la Gamba de Vilanova amb una posada en escena com es mereix: un concurs de cuina popular en plena Plaça de la Vila. La millor manera de mostrar i demostrar que de gambes en sabem, i molt, perquè forma part de la nostra cultura i tradició.

Gamba’t Vilanova i converteix-te en el guanyador del primer concurs del GambaPOP!

.

GambaPOP concurs culinari gamba de vilanova final

 

Bases concurs GambaPOP

GambaPOP és el primer concurs popular de cuina organitza’t per “Gamba’t Vilanova, campanya de promoció de la Gamba de Vilanova”.

Pot participar-hi qualsevol persona major de 18 anys.

Per participar-hi és necessari retallar, omplir i entregar el cupó de participació que sortirà publicat el divendres 17 d’octubre al Diari de Vilanova.

Una vegada omplert, el cupó es depositarà a l’urna habilitada per a tal fi a les oficines del Diaria de Vilanova, al carrer Sant Antoni, 2. 08080. Vilanova i la Geltrú.

La data límit d’entrega serà el dimecres 22 d’octubre de 2014 a les 19h (horari de tancament de les oficines).

El dijous 23 d’octubre de 2014 es realitzarà un sorteig entre tots els cupons rebuts. Els guanyadors tindran una de les 4 places per participar al concurs GambaPOP, que se celebrarà el dissabte 25 d’octubre de 2014 a la Plaça de la Vila.

L’organització es posarà en contacte amb els guanyadors per confirmar la seva participació.

El concurs GAMBAPOP consistirà en cuinar un plat de mar i muntanya amb la Gamba de Vilanova com a protagonista. L’organització proveirà als quatre concursants amb tots els ingredients i utensilis necessaris per cuinar el plat.

El temps màxim per a l’elaboració del plat serà de 90 minuts.

Un jurat escollit per la organització de “Gamba’t Vilanova, campanya de promoció de la Gamba de Vilanova”, serà qui determini un cop acabats els plats qui és el concursant i plat guanyador.

El veredicte és de caràcter inapelable.

Es donarà un únic premi al guanyador que consistirà en:

– Un xec regal per valor de 100€ per utilitzar al Mercat de Vilanova

– Un xec regal per valor de 100€ per utilitzar en el comerços socis de Viu Comerç

– Un dinar o sopar per a dues persones, en un establiment gastronòmic que participi a “Gamba’t Vilanova, campanya de promoció de la Gamba de Vilanova”, a escollir pel guanyador/a del concurs.

– Un viatge en veler per a dues persones. El viatge es realitzarà durant el període de durada de “Gamba’t Vilanova, campanya de promoció de la Gamba de Vilanova”, amb data a acordar entre l’Estació Nàutica i el guanyador/a.

Cap premi no es podrà bescanviar per diner en efectiu.

El concurs està organitzat per “Gamba’t Vilanova, campanya de promoció de la Gamba de Vilanova” de manera conjunta amb el Diari de Vilanova i compta amb el suport i la col·laboració del Mercat de Vilanova.

 

 

Visita les nostres xarxes socials

Google+