La Fira de Novembre i la Gamba de Vilanova casen molt bé.

Avui i fins diumenge, se celebrarà a Vilanova la Fira de Novembre, un dels certàmens multisectorials més rellevants de Catalunya pel que fa a les superfícies d’exposició, al nombre d’expositors i a l’afluència de visitants. Aquesta nova edició és una aposta decidida per reinventant-se, esdevenint una “fira de fires”, innovant continguts, canviant d’ubicació, obrint la ciutat al mar i mostrant, com si fos un gran i únic aparador, tot el potencial que la ciutat de Vilanova i la Geltrú pot oferir als seus ciutadans i visitants.

Aquest cap de setmana, doncs, Vilanova serà més que mai la ciutat per passejar, per fer fotos, per descobrir coses noves, veure el mar i, com no, gaudir de la gastronomia de qualitat que sempre ens ha definit i del que n’estem tant orgullosos.

Gamba’t la ciutat, gaudeix de la Fira de Novembre i celebra-ho amb Gamba de Vilanova. Sens dubte, la millor combinació de l’any.

La Fira de Novembre 2014 tindrà lloc al centre urbà de Vilanova i la Geltrú els dies 7, 8 i 9 de Novembre, de divendres a diumenge.

L’horari de visita serà el següent:

Divendres 7 , de 10.30 h a 21.30 h
Dissabte 8, de 10.30 h a 21.30 h
Diumenge 9, de 10.30 h a 21.30 h

http://www.firadenovembre.cat/2014/index.html