La Gamba de Vilanova no diu mai adéu; prefereix un fins aviat.

Gamberes i gamberos tots, després de dues setmanes intenses de campanya, avui la nostra gamba posa punt i final a la seva gira de presentació 2014. Això no vol dir que desaparegui de la nostra vila ni dels nostres restaurants -és i està massa bona perquè ens faci això-, però sí que potser no ens la creuem tant sovint com hem pogut fer fins ara.

Així doncs, no és un adéu, és un simple fins aviat. Per això la nostra gamba ens ha demanat personalment que expliquem que avui és un dia per celebrar. Un dia de comiat alegre, com és ella, fresca, amb salero i més bona que el pa.

Si t’has quedat amb ganes de provar algun dels plats especials preparats durant aquests dies, avui tens l’última oportunitat de tastar-los i celebrar l’èxit d’aquesta campanya que ha repartit el sabor i la tradició del mar per tota la ciutat durant dues setmanes.

Gamba’t Vilanova una vegada més i despedeix-te de la nostra gamba com es mereix: assaborint-la, descobrint-la com si fos la primera vegada i brindant amb mà alçada “La Gamba de Vilanova és la millor, estigui de campanya o no!”.